Over la Fille rouge et ses Rêves

Kirsten
Ik ben Kirsten Tollenaere. La Fille rouge et ses Rêves is ontstaan vanuit het idee dat er voor elke vrouw een gepaste jurk bestaat.
Ik kleed graag mensen alsof elke dag een feest is.
La Fille rouge wijst op de rode haarkleur die mij typeert, ses Rêves gaat over de vele dromen en ideëen die uiteindelijk in mijn atelier in Moerbeke vorm krijgen. Ik ontwerp op maat gemaakte kledij voor dames en kinderen, met veel oog voor detail. Klasse, kwaliteit en uitstraling draag ik hierbij hoog in het vaandel.
Dankzij mijn grootmoeder groeide ook mijn passie voor hoeden. Intussen ben ik modiste van opleiding en hoop ik op een dag hoeden terug in het straatbeeld te brengen. Maak vrijblijvend een afspraak bij Atelier Kirsten. Ik luister graag naar al uw wensen om samen het kledingstuk of de hoed van uw dromen te ontwerpen.
Ik trek alvast elke dag iets positiefs aan.
En jij?
Kirsten